nuffnang ad

Saturday, November 25, 2017

My Beautiful Life - 25th Nov 2017

Assalamualaikum wbt...

Alkisahnya phone aku selalu betul buat hal kebelakangan ni. Asyik la tersangkut-sangkut, lepas tu selalu la keluar error message kata storage is full la. Padahal, habis dah semua apps aku delete. Tinggal yang basic je. 

Leaps tu, internet slow tahap siput. Tak dapat nak layan IG story huhuhu. 

Betul-betul mencabar kesabaran bila WhatsApp tak boleh guna langsung sebab katanya full. Padahal semua conversation history dah delete. Geram gile.

Bila check dekat setting, rupanya ‘system’ yang ambik space banyak sangat, sampai 14GB. Iyer, phone Mak incik Ada 16GB je. Mak incik masih bangga pakai iPhone 5s ni di saat-saat orang lain dah sibuk dengan iPhone X.

Google punya Google, rupanya Mak incik tidak keseorangan. Ramai rupanya yang kena macam ni. Ramai yang suggest suruh reset je phone ni.

Dah selamat dah reset. Internet pon dah laju. Jadi Mak incik nak layan IG story sekarang. Ok, bye.