nuffnang ad

Friday, May 5, 2017

Amirul Hadif - 4th May 2017

Assalamualaikum wbt

Hari ni pergi Coach kat Sunway Pyramid sebab nak re-stitch benang yang terbuka. Nasib baik handbag tu still under warranty, kalo tak memang menangis la huhuhu.

Sementara tunggu the shop assistant tu isi form dan ambik gambar, aku pun tengok2 la handbag yang diorang display.

Sekali....

"Ha, mommy tengok la handbag cantik2. Abah, kasi mommy duit (read - tolong bayarkan)"

Aww, Amirul, you are such a sweet boy.

Mesti Abah rasa macam ada pedang yang menusuk-nusuk jantung kan, hihihi.

Friday, March 10, 2017

My Beautiful Life - 9th March 2017

🔹pukul 12.45 malam mak incik makan nasi. Takpe, ni baby yang lapar sebenarnya

🔹lepas ni sambung tengok Scandal, nak habiskan season 4 harini jugak. Esok boleh start season 5 pulak

🔹lepas tu confirm tidur lambat, esok confirm pitam

🔹lepas buat ayat mintak kesian "saya tak masak arini, tak larat"

🔹kononnya bila dah berhenti kerja, nak masak hari-hari. Tapi itu semua janji palsu belaka

🔹tak salahkan kalau sesekali kita makan kat luar. Bukan nak membazir, tapi nak membantu merancakkan ekonomi negara

🔹sekian sahaja bebelan mak incik yang kesepian. Nanti kalau mak incik kesepian lagi, mak incik update lagi 😅